Eten in de buurt

In Landgraaf en omgeving zijn een aantal eetgelegenheden. Wij willen er een aantal aan u voorstellen en willen daarbij, indien van toepassing, onze ervaringen met u delen. We beginnen met een tweetal Italiaanse restaurants. We hebben voor zoveel als mogelijk ook een link naar de website van de restaurants toegevoegd. Klik hiervoor op de betreffende button.

Il Giardino een degelijke Italiaanse keuken met een aantal heerlijke pizza's en andere gerechten.

Santa Maria ligt aan het station van Landgraaf en heeft voor elke beurs wel een smakelijke hap. Pasta's, salades, pizza's u zegt het maar.

Friture Het Panhuis mag wel een van de betere fritures genoemd worden. Ze hebben geen website, maar via Facebook is toch te raadplegen welke heerlijkheden er worden bereid.

Chinees-Indische restaurants zijn in Landgraaf ook te vinden. De beste vinden wij zelf Hong Kong, met een Kantonese keuken.

Iets verder weg ligt het restaurant met de prachtige naam "Toost-drink-and-dine". De topkok serveert heel smakelijke gerechten en de bediening is er zeer vriendelijk en attent.

Even over de grens in het Duitse Ubach  Palenberg ligt Meet'n Greek aan de Boschstrasse 7. Voor nog geen 10 euro kun je daar een stevige maaltijd nuttigen. Verbaas je niet als je binnen het uur al klaar bent met eten. De bediening is daar heel erg snel.

Een ander goed restaurant in Duitsland is Grillhaus Robin gelegen aan de Voccartstrasse in Herzogenrath. Hier kun je heerlijke pizza's, pasta's maar ook schnitzel of steaks bestellen en heerlijk oppeuzelen.